Registreer de mediawijze initiatieven van je organisatie

Nieuws

Registreer de mediawijze initiatieven van je organisatie

Mediawijs.be registreert niet enkel organisaties, maar ook mediawijze initiatieven in Vlaanderen. Je kan projecten, tools, praktijken, onderzoek registreren als initiatief van je organisatie. De expertise van je organisatie wordt zo zichtbaar voor alle mediawijze actoren in Vlaanderen. En je initiatief komt ook in aanmerking voor de tool-, praktijken-, onderzoeksdatabank van Mediawijs.be.

Hoe maak je een initiatief aan voor je organisatie?

Stap 1: Log in met de organisatie account

Surf naar www.mediawijs.be en klik rechtstboven op 'meld je aan'. Log in met de gegevens van je organisatie. Heeft je organisatie nog geen organisatie account? Maak dan eerst een organisatie account aan. Volg deze stappen.

Stap 2: Ga naar het initiatieven overzicht van je organisatie

Je ziet nu de organisatienaam rechtsboven. Beweeg met je pijltje over je organisatienaam en klik op 'mijn initiatieven' in het uitklapmenu. Je ziet nu een overzicht van de initiatieven van je organisatie. Je kan deze initiatieven bewerken als je dat wil.

Stap 3: Maak een nieuw initiatief aan

Klik linksboven op de knop 'initiatief toevoegen'. Je hebt nu een nieuwe initiatief 'fiche' aangemaakt. Vul zoveel mogelijk velden in. Vergeet niet de tabbladen links te doorlopen. Je kan tussentijds een 'concept' opslaan als je later wil verder werken. Klik op 'opslaan en publiceren op Mediawijs.be' om de gegevens te verzenden naar Mediawijs.be die de gegevens nakijkt en publiceert.

Help, ik zie mijn wijzigingen niet online!

Als je klikt op 'opslaan en publiceren op Mediawijs.be' worden de wijzigingen niet onmiddellijk gepubliceerd. Mediawijs.be bekijkt eerst of alles duidelijk en volledig is en publiceert dan jouw initiatief. Dit kan tot 48u duren.