Meld jouw organisatie aan in onze organisatiedatabank

Nieuws

Meld jouw organisatie aan in onze organisatiedatabank

Mediawijs.be maakt met de organisatiedatabank verder werk van het in kaart brengen van de mediawijze organisaties in Vlaanderen. Vanaf nu kan je de gegevens over je organisatie en initiatieven zelf bewerken en aanvullen. Dit doe je door eerst een organisatie account aan te vragen:

Stap 1: Maak een account aan voor je organisatie

Surf naar https://mediawijs.be/user/register en maak een account aan. Kies bij 'Type account' voor 'Organisatie'.

Let op: gebruik een algemeen mailadres (bv. info@organisatie.be) om deze account aan te maken. Als je een persoonlijk mailadres gebruikt, zal je dit later niet meer kunnen gebruiken om een persoonlijke account aan te maken voor de website van Mediawijs.be.

Stap 2: Mediawijs.be koppelt de organisatie account aan de organisatiefiche

Je hoeft niets te doen, je ontvangt een mail met de melding dat de koppeling in orde is. Via de link in de mail kan je een wachtwoord instellen. Als je organisatie nog niet in de organisatiedatabank is aangemaakt, wordt er een nieuwe fiche aangemaakt.

Stap 3: Vul de gegevens over je organisatie aan

Log in met je organisatie account. Overloop de verschillende tabbladen en vul de gegevens verder aan. Je kan tussentijds een 'concept' opslaan als je later wil verder werken. Klik op 'opslaan en publiceren op Mediawijs.be' om de gegevens te verzenden naar Mediawijs.be die de gegevens controleert en publiceert.

Stap 4: Voeg de mediawijze initiatieven van je organisatie toe

Onder initiatieven verstaan we zowel praktijken, tools als onderzoeken, ... Klik rechts bovenaan in de grijze balk op de naam van je organisatie en klik op 'mijn initiatieven'. Je ziet dan een overzicht van de initiatieven die gekoppeld zijn aan je organisatie. Vul de gegevens over bestaande initiatieven verder aan. Of voeg nieuwe initiatieven toe door op de knop 'initiatief toevoegen' te klikken.

Help, ik zie mijn wijzigingen niet online!

Als je klikt op 'opslaan en publiceren op Mediawijs.be' worden de wijzigingen niet onmiddellijk gepubliceerd op Mediawijs.be. Mediawijs.be controleert eerst de wijzigingen op duidelijkheid en volledigheid en publiceert ze dan. Dit kan tot 48u duren.